Reko Ekologiska

Lite om Ulrika!

I början av 2000-talet reste Jag till Australien för att studera under tre veckor, men kom att stanna i drygt åtta år. I Australien hittade jag en livsstil och kunskaper som inspirerade mig. Jag fastnade för naturen, det stora barriärrevet och havet nära den lilla staden Cairns, men också det meditativa och jord¬nära förhållningssätt jag fann hos aboriginfolket och dess naturmedicin.

I Cairns jobbade jag bla på en klinik dit Aboriginal folket kom för behandling. Och genom att fått tagit del av deras olika ceremonier, haft samtal, tagit del av deras ödmjukhet till naturen, deras respekt för Moder Jord och naturens läkande krafter. Gav det mig inspiration och kunskap som jag tog med mig och vill föra vidare.

Hälsohem- och konceptansvarig
Ulrika har tidigare varit hälsohem- och konceptansvarig på Masesgården Hälsohem samt ledare för Masesgårdens fasteveckor, hälsoveckor och stresshanteringskurser. Hon är Dipl. Homeopat, Näringsterapeut, Dipl. Hudterapeut, Stress Manager och Naturläkare, medlem i SNLF och med 26 års erfarenhet inom alternativ medicin och hälsofrågor.
Tidigare föreläsningar och erfarenhet

Gun Matsson/Livslust i Backa Kommun, Göteborg, 2016, 2017, 2018,
2019.
Föreläsning om Kostens betydelse, Svenska Mässan, Göteborg 2017.
Tidningen Hälsa´s Hälsomässa på Viking Line, Antiinflammatorisk
kosthållning , 2016 och 2017
Masesgårdens Hälsoresor till Österrike, föreläsningar/aktiviteter.
Föreläsningar på Masesgården Hälsohem 3 – 4 gånger i veckan.
Hyltebruk, Sep 2020 : Immunförsvaret &Tarmhälsa.
Yoga Group Norrköping sep 2020 Hjärnhälsa & Tarmhälsa & Gröna
drinkar.
Halmstad, Hotel Tylösand maj 2021. Inre hälsa &Yttre skönhet.